Начало » Екскурзии и почивки в чужбина » Златна Есен във Виена

Златна Есен във Виена

Цена от780лв.
Дестинация Тръгване от Маршрут Дни Нощувки Транспорт
Виена Варна Варна- Виена-Варна 4 3 самолет

 

 

Златна Есен във Виена 19-22.09.2019

4 дни / 3 нощувки

с директен полет от Варна

 

цена от 399 евро/780 лева

 

 

На човек в двойна стая на база нощувка със закуска с директен полет от Варна

Хотел

На човек в двойна/тройна стая

 

Art hotel Ana Enzian 3*

http://ana-hotels.com/enzian

 

или Suite Hotel 900m zur Oper 4* www.mrhotels.at

или подобен

439 евро/ 859 лева

 

 

399 евро/ 780 лева

Цената включва:

 • Самолетен билет Варна- Виена-Варна с летищни такси; с вкл.ръчен багаж с р/ри: 40х30х18см
 • 3 нощувки на база нощувка със закуска в избрания хотел 3*;
 • трансфер летище – хотел – летище;
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро/с Assistance/;

Цената НЕ включва:

 • Багаж за чекиране /заплаща се по желание в зависимост от теглото - 10/20кг;
 • Втори ръчен багаж от 10кг, с размери 55х40х23см;
 • Екскурзии по желание според програмата;
 • Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.;
 • Местата в самолета се разпределят автоматично от авиокомпанията и не гарантираме за определени такива. Може да направите своя избор предварително срещу доплащане, за да си гарантирате съседни седалки в полета.

 

 

Информация за полета:

сеп 19 Варна – Виена 14:15 – 15:05 (W6 4521)

сеп 22 Виена – Варна 15:35 – 18:25 (W6 4522)

 

Примерна програма:

Първи ден / 19.09.2019г/

Излитане от Варна в 14:15 часа и пристигане във Виена в 15:05ч. Трансфер до избрания хотел и настаняване. Свободно време за вечеря и разходка из центъра на Виена.

 

Втори ден /20.09.2019г/

Закуска. Свободно време за пешеходна обиколка на историческия център на Виена - Операта, където се правят около 300 изпълнения на година, двореца Хофбург - бившата зимна резиденция на Хабсбургите, Парламента със статуята и фонтана на Атина, Кметството- седалището на кмета, и на градския съвет, катедралата „Свети Стефан“, площада Грабен с колоната на Чумата и елегантната улица Колмаркт със сладкарницата Демел, където можете да се насладите на ароматното виенско кафе и торта Сахер. Време за обяд.

Следобед – възможност за посещение на Двореца Белведере - бароков комплекс, построен от принц Юджин от Савой, входът в Белведере е по избор и се заплаща на място-14 евро за Горно Белведере, където са картините на Климт. Дворецът се състои от две части – Горен и Долен Белведере. И двете части са построени от Йохан Лукас фон Хилдебранд – един от най – важните австрийски архитекти. Там е изложена известната "Целувка" на Густав Климт. Нощувка.

Пешеходна обиколка на Виена с професионален гид на български език – срещу доплащане: от 30 евро на човек при група, от мин. 6 души.

 

Трети ден /21.09.2019г/

Закуска. Възможност за посещение на двореца Шьонбрун - лятната резиденция на Хабсбургите , разглеждане на парка и след беседата по желание –посещение на зоологическата градина на Шьонбрун,. Tя е най-старата в света и единствена барокова зоологическа градина. Или за желаещите – посещение на Пратера. Свободно време за вечеря. Нощувка.

Двореца Шьонбрун доплащане – 39 евро на човек за екскурзовод на български език и вход в двореца при група от мин 6 човека – без включен транспорт.

 

Четвърти ден/ 22.09.2019г/

Закуска. Свободно време. По обяд освобождаване на стаите. Трансфер от хотела за летище. Полет от Виена за Варна в 15:35ч – кацане в 18:25ч.

 

 

Заб.* Програмата е предварителна и е възможна да претърпи промяна.

 

 

Условия за записване:

Цената на пакета се препотвърждава със самолетната резервация.

Резервации: Записването за пътуване става в писмен вид с необходимата информация за туристите (трите имена по задграничен паспорт/лична карта (моля посочвайте типа документ), изписани на латиница, ЕГН и No и валидност на паспорт/лична карта) . Резервацията се счита за напълно потвърдена след заплащане на депозит в размер на не по-малко от 50% от цената.

Необходими документи:

- лична карта или задграничен паспорт

- За деца до 18 г., придружавани от близък или само от един родител се изисква нотариално заверено пълномощно от родителите или непътуващия родител (+копие от пълномощното) за пътуване на детето в чужбина. В случай, че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него

 

Плащане: Остатъкът до пълната сума трябва да се внесе не по-късно от 30 дни преди датата на заминаване. В противен случай резервацията се смята за анулирана и се дължи неустойка както следва:

 • под 30 дни преди датата на отпътуване неустойка 100% от пакетната цена на човек;
 • от момента на потвърждение на резервацията до 30 дни преди датата на отпътуване неустойка 50% от пакетната цена на човек.

 

Рекламации: Рекламации относно организацията и провеждането на пътуванията се представят в писмен вид, в срок до 7 дни след края на пътуването.

 

Форсмажор: АБ Травел ООД не носи отговорност за промени в пътуването поради форсмажорни обстоятелства или по вина на превозвача.

 

За контакти: АБ Травел ООД - гр. Варна, ул. Иван Вазов 7, тел: +359 52 651 540, 651 530, e-mail: office@abtravelbg.com

 

Снимките са с авторски права на 

Photo by Fernando Meloni on Unsplash
Photo by Alexandr Hovhannisyan on Unsplash
Photo by Matteo Raimondi on Unsplash
Photo by Mourad Saadi on Unsplash
Photo by Michael Baccin on Unsplash

Rent a Car

Хотели в цял свят