Начало » Екскурзии и почивки в чужбина » Пролетна ВИЕНА С ПОЛЕТ ОТ ВАРНА / 28 април - 01 май 2018

Пролетна ВИЕНА С ПОЛЕТ ОТ ВАРНА / 28 април - 01 май 2018

Цена от399
Дестинация Тръгване от Маршрут Дни Нощувки Транспорт
Виена Варна Варна - Виена - Варна 4 3 самолет

 

Пролетна Виена 28 април - 01 май 2018

3 дни / 3 нощувки

Промоционална оферта за ранни записвания до изчерпване на местата.

Цена – от 399 евро/ 780 лева

 

На човек в двойна стая на база нощувка със закуска с полет от Варна

Хотел

На човек в двойна

тройна стая

Suite Hotel 900m zur Oper - www.mrhotels.at

или

Hotel Allegro- http://www.hotel-allegro.at/about-hotel-allegro/

 

399 евро / 780 лева

 

Цената включва:

  • Самолетен билет Варна- Виена-Варна с летищни такси ;
  • 3 нощувки на база нощувка със закуска в избрания хотел 4* ;
  • трансфери летище – хотел – летище;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро/с Assistance/;

 

Цената НЕ включва:

  • Багаж за чекиране до 20 кг – от 160 лева за двете посоки / заплаща  се по желание /;
  • Екскурзии по желание според програмата ;
  • Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.

 

Информация за полета:

28 април 2018           Варна - Виена  17:50 – 18:40

01 май 2018               Виена - Варна  08:55 – 11:45

 

Примерна програма:

Първи ден 28.04

Излитане от Варна в 17:50 часа и пристигане във Виена в 18:40. Трансфер до избрания хотел  и настаняване. Свободно време  за вечеря. Нощувка.

 

Втори ден/29.04

Закуска. Свободно време за разглеждане на града . Възможност за пешеходна разходка с гид на бълг.език/цена 30 евро на човек при мин 6 рах/ - разходка в центъра на Виена- Операта, където се правят около 300 изпълнения на година, двореца Хофбург - бившата зимна резиденция на Хабсбургите, Парламента със статуята и фонтана на Атина, Кметството- седалището на кмета, и на градския съвет, катедралата „Свети Стефан“, площада Грабен с колоната на Чумата и елегантната улица Колмаркт със сладкарницата Демел, където можете да се насладите на ароматното виенско кафе и торта Сахер.

Следобед възможност за :Самостоятелно посещение на Двореца Белведере - бароков комплекс, построен от принц Юджин от Савой, входът в Белведере е по избор и се заплаща на място-14 евро за Горно Белведере, където са картините на Климт./ Дворецът се състои от две части – Горен и Долен Белведере. И двете части са построени от Йохан Лукас фон Хилдебранд – един от най – важните австрийски архитекти. Там е изложена известната "Целувка" на Густав Климт.

Природо – историческият музей (Naturhistorisches Museum) е един от най-важните музеи в света. С течение на годините броя на експонатите с голямо историческо значение достигнал над 20 млн.

Музеят за изящни изкуства (Kunsthistorisches Museum) се намира в пищна сграда, коронована с четириъгълен купол на върха. Той е един от първите музеи в света за изящно и декоративно изкуство. Тук имате възможност да видите творби на Рафаело, Веласкез, Рубенс, Микеланджело и др. Нощувка.

 

Трети ден/30.04

Закуска. Възможност за посещение на двореца Шьонбрун - лятната резиденция на Хабсбургите , разглеждане на парка и зоологическата градина на Шьонбрун. Tам се намира най-старата в света и единствена барокова зоологическа градина .Свободно време за разходка и разглеждане на пред Двореца. Нощувка.

Двореца Шьонбрун  доплащане – 35 евро на човек за екскурзовод на български език и вход в двореца при група от мин 6 човека – без включен транспорт

 

Четвърти ден/01.05

Освобождаване на хотела и ранен трансфер хотел-летище 06.30. Полет от Виена за Варна в 8:55 – каца 11:45

 

Заб. Програмата е предварителна и е възможно  да  претърпи промяна в поредността

 

Условия за записване:

Цената на пакета се препотвърждава със самолетната резервация.

 

Резервации: Записването  за пътуване става  в писмен вид с необходимата информация за туристите (трите имена по задграничен паспорт/лична карта (моля посочвайте типа документ), изписани на латиница, ЕГН и No и валидност на паспорт/лична карта) . Резервацията  се счита за напълно потвърдена след заплащане на депозит в размер на не по-малко от 50% от цената.

 

Необходими документи: 

- лична карта или задграничен паспорт

- За деца до 18 г., придружавани от близък  или  само от един родител се изисква нотариално заверено пълномощно от родителите или непътуващия родител (+копие от пълномощното) за пътуване на детето в чужбина. В случай, че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него

Плащане: Остатъкът до пълната сума трябва да се внесе не по-късно от 30 дни преди датата на отпътуване.

Неустойка при анулация както следва:

  • от момента на потвърждение на резервацията до 30 дни преди датата на отпътуване неустойка  50% от пакетната цена на човек

 

  • под 30 дни преди датата на отпътуване неустойка 100% от пакетната цена на човек.

 

 

Рекламации: Рекламации относно организацията и провеждането на пътуванията се представят в писмен вид в срок  до 7 дни след края на пътуването.

 

Форсмажор: АБ Травел ООД не носи отговорност за промени в пътуването поради форсмажорни обстоятелства или по вина на превозвача.

 

За контакти: АБ Травел ООД - гр. Варна, ул. Иван Вазов 7, тел: +359 52 651 540, 910 902, 651 530, e-mail: office@abtravelbg.com

 

Хотели в чужбина

Rent a Car

Хотели в цял свят