Начало » Екскурзии и почивки в чужбина » Летен уикенд в клaсическа Будапеща 20-23 юли 2019

Летен уикенд в клaсическа Будапеща 20-23 юли 2019

Цена от780лв.
Дестинация Тръгване от Маршрут Дни Нощувки Транспорт
Будапеща Бургас Бургас - Будапеща -Бургас 4 3 самолет

 

 

Будапеща е отлична както за разходка, така и за вълнуващи преживявания. Река Дунав минава точно през сърцето на унгарската столица. Няма значение дали се движите из криволичещите улички от страната на Буда или сте по булевардите от XIX в. от страната на Пеща. На всеки заинтересуван от история ще му е трудно да стои далеч от Буда, където дворецът ви потапя в средновековната атмосфера на Будапеща. Пазарните маниаци много бързо ще бъдат привлечени от другата страна на реката, където магазините и нощния живот се борят за вниманието на всички.

 

САМОЛЕТНА ПРОГРАМА

Летен уикенд в клaсическа Будапеща

с директен полет от Бургас

20-23 юли 2019

 

Промо цена хотел кат. 3* от 399 евро/780 лева

 

 

На човек в двойна стая на база нощувка със закуска с полет от Варна

Хотел На човек в двойна стая На човек в тройна стая

Silver Hotel Budapest 3* или подобен

http://www.silverhotelbudapest.hu/

399 евро /

780,- лева

399евро/

780,-лева

Royal Park Boutique Hotel 4* или подобен

https://www.royalparkboutiquehotel.hu/gallery/

429 евро /

840,- лева

409,-евро/

800,-лева

Бутиков, спа-хотел

Six Inn Hotel 4* или подобен

https://six-inn.com/en/rooms

469,-евро/

918,-лева

439,-евро/

858,-лева

 

Цената включва:

  • Самолетен билет Бургас - Будапеща -Бургас с вкл.ръчен багаж до 10кг (40x30x20см);
  • 3 нощувки на база нощувка със закуска в хотел 3*/ 4*  ;
  • трансфери  летище – хотел – летище /при мин.6 души/;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро/с Assistance/;

 Цената НЕ включва:

  • Трансфер от Варна до/от  Летище Бургас и обратно;
  • Екскурзии по желание според програмата ;
  • Багаж за регистрация – 1/20кг: 85,-евро в двете посоки;
  • Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.;
  • Местата в самолета се разпределят автоматично от авиокомпанията и не гарантираме за определени места. Може да направите своя избор предварително срещу доплащане, за да си гарантирате съседни седалки в полета.

 

Полетно разписание:

W62480  BOJ   BUD 2B   0930  1005 W62479  BUD 2B BOJ     0625  0900

 

 

Примерна програма:

 

Първи ден /20.07.2019/

Полет от Бургас в 09:25ч, пристигане в Будапеща в 10:00.Трансфер до избрания хотел и оставяне на багажа  или  настаняване /по възможност/.

Възможност  за обиколка на Будапеща с лицензиран екскурзовод  на български език:

/ срещу доплащане от 30 евро, при мин. 6 рах, цената вкл. услугите на екскурзовода, ползва се общ.транспорт, който се заплаща допълнително/.

Протича по следния начин: продължителност около 4 часа - обиколка на Будапеща, като клиентите ползуват карта за градски транспорт, а на места се движим пеш:

- Пеща, част от световното историческо и културно наследство на ЮНЕСКО: Площада на Героите /-един от най-забележителните площади в Будапеща. Разположен е в края на бул. Андраши, близо до Градския парк. От двете страни на площада има две големи сгради – Музея на изящните изкуства отляво и Изложбената зала отдясно/, Крепостта Вайдахуняд, Градският парк със световноизвестната минерална баня Сечени.

-Буда, част от световното историческо и културно наследство на ЮНЕСКО: Будайската средновековна крепост, Църквата Матяш (външно разглеждане), Рибарските кули, фантастична панорама към Дунава, Парламента, всички мостове и т.н. Пеща, Базиликата Свети Ищван, най-голямата църква в Будапеща.

Възможност за вечеря  в  един от най-известните ресторанти със средновековна атмосфера. http://www.sirlancelot.hu /предварителните резервации са задължителни/. Нощувка.

 

Втори ден /21.07.2019/

Закуска. Свободно време за разходка по красивите булеварди "Ракоци" и улица "Ваци, време за пазаруване и наслада на красива Будапеща.

 

Трети  ден /22.07.2019/

Закуска. Свободно време или по желание  разходка до остров Маргарет  /срещу допълнително заплащане/.  Площта му е почти 1кв. км. Той се намира по средата на река Дунав, в централната част на града Будапеща. Островът е покрит почти изцяло с паркове и е популярна дестинация за разходки и спорт на местните. До острова може да се стигне и пеша по един от двата моста, които  го свързват със сушата. На острова могат да се открият и останки от стар храм, както и минерални бани. Днешният  му облик  е образуван от сливането на три отделни острова.  

 

Четвърти ден /23.07.2019/

Полет в 06:25ч. от Летище Будапеща за Бургас, ранен трансфер към Летище. Кацане в  09:00ч в Бургас. Самостоятелно транспортиране до Варна /при формиране на група, осигуряване на трансфер  срещу  допълнително заплащане/.

 

*реда на екскурзиите подлежи на препотвърждение;

 

*хотелите са централно разположени на пешеходно разстояние от центъра;подбрани оптимално съотношение качество-местоположение, удобства. Единият от хотелите разполага със „Спа зона“ за релакс.

 

Необходими документи: валидни лична карта или задграничен паспорт;

- За деца до 18 г., придружавани от близък  или  само от един родител се изисква нотариално заверено пълномощно от родителите или непътуващия родител (+копие от пълномощното) за пътуване на детето в чужбина. В случай, че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него

Условия за записване:

Цената на пакета се препотвърждава със самолетната  резервация.

Резервации: Записването  за пътуване става  в писмен вид с необходимата информация за туристите (трите имена по задграничен паспорт/лична карта (моля посочвайте типа документ), изписани на латиница, ЕГН и No и валидност на паспорт/лична карта) . Резервацията  се счита за напълно потвърдена след заплащане на депозит в размер на не по-малко  50% от  цената.

Форсмажор: АБ Травел ООД не носи отговорност за промени в пътуването поради форсмажорни обстоятелства или по вина на превозвача.

За контакти: АБ Травел ООД - гр. Варна, ул. Иван Вазов 7, тел: +359 52 651 540, 651 530, e-mail: office@abtravelbg.com

 

 

 

Снимките са с авторски права на

Photo by Keszthelyi Timi on Unsplash
Photo by Bence Balla-Schottner on Unsplash
Photo by Daniel Horvath on Unsplash
Photo by Daniel Olah on Unsplash
Photo by Adam Sun on Unsplash
Photo by Adam Sun on Unsplash
Photo by Bogdana Uncu on Unsplash
Photo by Alex Block on Unsplash
Photo by Philipp Trubchenko on Unsplash
Photo by Yael Edery on Unsplash
Photo by Georgy Rudakov on Unsplash

Rent a Car

Хотели в цял свят