Начало » Екскурзии и почивки в чужбина » Имперска Виена през март

Имперска Виена през март

Цена от299
Дестинация Тръгване от Маршрут Дни Нощувки Транспорт
Виена Варна Варна- Виена - Варна 4 3 самолет

Имперска Виена през март

02 - 05.03.2019

4 дни / 3 нощувки

Промоционална оферта за ранни записвания до 31.01.2019 или изчерпване на местата

Промо цена от 299 евро/ 585 лева

Цена от 350 евро/ 685 лева

ХОТЕЛ

На човек в двойна/тройна стая

Ibis Wien City 3*

350 евро / 685 лева

Art hotel Ana Enzian 3*/

350 евро / 685 лева

Suite Hotel 900m zur Oper 4*

350 евро / 685 лева

Цената включва:

  • Самолетен билет Варна - Виена - Варна с летищни такси; с вкл.ръчен багаж с р/ри: 40х30х20см
  • 3 нощувки на база нощувка със закуска в избрания хотел 3*/4* ;
  • трансфери  летище – хотел – летище;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро/с Assistance/;

Цената НЕ включва:

  • Багаж за чекиране /заплаща се по желание в зависимост от теглото - 10/ 20/32 кг;
  • Екскурзии по желание според програмата;
  • Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.;
  • Местата в самолета се разпределят автоматично от авиокомпанията и не гарантираме за определени места. Може да направите своя избор предварително срещу доплащане, за да си гарантирате съседни седалки в полета.

Информация за полета:

2 март 2019   13:55 14:45

5 март 2019   19:40 22:30

Примерна програма:

Първи ден / 2 март

Излитане от Варна в 13:55 часа и пристигане във Виена в 14:45. Трансфер до избрания хотел и настаняване. Свободно време за вечеря и среднощна разходка в центъра на Виена.

Втори ден / 3 март

Закуска.  Свободно време за пешеходна разходка на историческия център на Виена - Операта, където се правят около 300 изпълнения на година, двореца Хофбург - бившата зимна резиденция на Хабсбургите, Парламента със статуята и фонтана на Атина, Кметството- седалището на кмета, и на градския съвет, катедралата „Свети Стефан“, площада Грабен с колоната на Чумата и елегантната улица Колмаркт със сладкарницата Демел, където можете да се насладите на ароматното виенско кафе и торта Сахер. Време за обяд. Следобед – възможност за посещение на Двореца Белведере - бароков комплекс, построен от принц Юджин от Савой, входът в Белведере е по избор и се заплаща на място-14 евро за Горно Белведере, където са картините на Климт. Дворецът се състои от две части – Горен и Долен Белведере. И двете части са построени от Йохан Лукас фон Хилдебранд – един от най – важните австрийски архитекти. Там е изложена известната "Целувка" на Густав Климт.   Нощувка.

Пешеходна обиколка  на Виена с професионален  гид на български език – доплащане: 30 евро на човек при група от мин. 6 души.

Трети ден / 4 март

Закуска. Възможност за посещение на двореца Шьонбрун - лятната резиденция на Хабсбургите , разглеждане на парка и зоологическата градина на Шьонбрун. Tам се намира най-старата в света и единствена барокова зоологическа градина. Или за желаещите – посещение на Пратера. Нощувка.

Двореца  Шьонбрун  доплащане – 35 евро на човек за екскурзовод на български език и вход в двореца при група от мин 6 човека – без включен транспорт.

Четвърти ден / 5 март

Закуска. Свободно време. Следобед-трансфер  хотел  за летище. Полет от Виена за Варна в 19:40ч – кацане в 22:30ч.

Заб.*  Програмата е предварителна и е възможна да претърпи промяна.

Условия за записване:

Цената на пакета се препотвърждава със самолетната резервация.

Резервации: Записването  за пътуване става  в писмен вид с необходимата информация за туристите (трите имена по задграничен паспорт/лична карта (моля посочвайте типа документ), изписани на латиница, ЕГН и No и валидност на паспорт/лична карта) . Резервацията  се счита за напълно потвърдена след заплащане на депозит в размер на не по-малко от 50% от цената.

Необходими документи: 

- лична карта или задграничен паспорт

- За деца до 18 г., придружавани от близък  или  само от един родител се изисква нотариално заверено пълномощно от родителите или непътуващия родител (+копие от пълномощното) за пътуване на детето в чужбина. В случай, че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него

Плащане: Остатъкът до пълната сума трябва да се внесе не по-късно от 30 дни преди датата на заминаване. В противен случай резервацията се смята за анулирана и се дължи неустойка както следва:

  • под 30 дни преди датата на отпътуване неустойка 100% от пакетната цена на човек;
  • от момента на потвърждение на резервацията до 30 дни преди датата на отпътуване неустойка 50% от пакетната цена на човек.

Rent a Car

Хотели в цял свят