Начало » Хотели в България » Xотел Студио

Xотел Студио * * *

Категория Вид туризъм Оферти на хотела
* * * Градски туризъм, Културен туризъм
 
Xотел & ресторант Studio
Велико Търново
 
 
Носител на специалната награда за „Сграда на годината”, хотел „Студио” е един от най-добрите хотели във Велико Търново. Той е разположен на площада пред историческата крепост и основна туристическа забележителност Царевец. Терасата на хотела предлага най-добрата гледка в града към шоуто "Звук и Светлина", а също така и гледки към хълма Трапезица и старата част на Велико Търново.
 
Хотел Стуио предлага на своите гости всички бизнес удобства, от които може да имат нужда - интернет достъп ( както във фоайето, така и от всяка една стая), факс услуги, телефон с външна връзка от всяка стая, възможност за провеждане на конференции ( до 35 човека ).
 
Освен бизнес удобствата, в хотелa има и всички условия за един приятен отдих и почивка от натовареното ежедневие. Всяка стая е обзаведена с луксозна баня, разполага с мини бар, както и кабелна телевизия. За нашите гости организираме посещения на крепостта Царевец, на музеите в града, както и на всички манастири и църкви в района.
 
За началото на една перфектна вечер Ви препоръчваме ресторанта на хотел Студио. От менюто на ресторанта можете да избирате между италиански, френски, а също така и национални български ястия. Вратите на ресторанта са винаги отворени за частни, семейни, както и фирмени събирания и празненства.

Rent a Car

Хотели в цял свят