Начало » Актуално » Пролетно настроение 2020 от Варна

Пролетно настроение 2020 от Варна

ПРОЛЕТТА Е МНОГО ПОДХОДЯЩА ЗА ПЪТЕШЕСТВИЯ. ПРИРОДАТА СЕ СЪБУЖДА. ВРЕМЕТО Е ТОПЛО И НИ ПОДКАНЯ ДА ТРЪГНЕМ НА ПЪТ.
ЕТО НЯКОИ ИНТЕРЕСНИ ИДЕИ ЗА ПРАЗНИЧНИТЕ ДНИ ПРЕЗ АПРИЛ И МАЙ.

АМСТЕРДАМ И ПРАЗНИК НА ЦВЕТЯТА В ГРАДИНИТЕ НА КОЙКЕНХОФ
Амстердам,  наричан още Холандската Венеция е разположен на 50 канала с над 500 моста. Градът е комбинация от исторически забележителности, динамичен начин на живот и нечувана либералност. През месеците април и май градът има особено очарование. Това е времето, когато най-големите цветни градини в света – Койкенхоф, са в пълния си блясък. Поради големия интерес за нашите клиенти сме предвидили две дати, съобразени с почивните дни  през април и май.

Пролетната ваканция тази година съвпада с Великденските празници. Ето една интересна идея за възрастни и деца-Париж и Дисниленд, при това с директните полети от Варна до Париж. Париж се смята за един от най-романтичните градове в света. Красиви булеварди,  внушителни исторически и културни паметници, велики произведения на изкуството и магически светлини. А Дисниленд Париж се намира на 30 км. източно от центъра на столицата Париж, в местността Marne La Vallee и предлага атракции за всички възрасти. Потопете се в магията на приказния парк –насладете са на различни лакомства  и не пропускайте да си закупите сувенири на любимите детски герои.

Денят на победата в Москва- тази година парадът на победата в Русия ще бъде юбилеен. Ще има големи празненства по случай  75 години от победата във Великата Отечествена война. Затова програмата в този космополитен град сме съчетали с периода на празненствата.

Rent a Car

Хотели в цял свят