Начало » За нас

За нас

Казват, че има четири типа компании:

 • Тези, които карат нещата да се случват.
 • Тези, които гледат какво се случва и реагират.
 • Тези, които гледат какво се случва и не реагират.
 • Тези, които не забелязват, че нещо се е случило.


Eкипът на АБ Травел се състои от професионалисти , които карат нещата да се случват. Ние сме отдадени на професията си и преди всичко на вас – нашите клиенти.

Нашите основни ценности:

Ние не искаме да сме най-големите, но се стараем да бъдем най-добрите в това, което правим.

Нашето портфолио:

Пътувания в чужбина

 • Хотелско настаняване в цял свят

Благодарение на директния достъп до професионални хотелски резервационни системи, както и надеждните си чуждестранни партньори можем да предложим на своите клиенти богат избор от хотели на преференциални цени.

 • Екскурзии и почивки в чужбина

За да улесним Вашето пътуване ние ще подготвим целия пакет услуги – транспорт, хотел, трансфер, екскурзии изцяло в съответствие с Вашите лични предпочитания.

В допълние към традиционните екскурзии до европейските столици и чартърните програми до Турция, Египет и Испания, новост в нашето предлагане са далечни и екзотични дестинации като Перу, Мексико, Бразилия, Китай, Южна Африка, Непал и др. За да Ви спестим време и усилия ще проучим за Вас всички оферти за дестинацията, която сте избрали и ще Ви предложим програма, която съответства на Вашите изисквания за качество и цена.

 • Самолетни резервации

Това е неделима част от комплексната услуга, която предоставяме. Ще Ви предложим вариантност на пътуването, за да Ви спестим време и средства.

 • Круизи

Можем да ви ориентираме в морето от оферти и компании, като предложим целия пакет услуги преди и след круиза- полети, хотелско настаняване, трансфери и допълнителна програма.

 • Чартърни програми с полет от Варна

Пътувания в България

 • Хотелско настаняване в страната, морските, планинските и спа курорти

Разполагаме с преференциалните цени на нашите постоянни партньори, актуалните им промоции и пакетни оферти.

 • Ваканции и почивки в страната

През последните години се построиха много нови хотелски комплекси, все по-търсен става селския тип туризъм и екотуризма. Стремим се да съобразим нашето предлагане с най-новите тенденции на вътрешния пазар.

Бизнес туризъм, организация на различни корпоративни събития-конференции, семинари, работни срещи

АБ Травел се специализира в развитието на бизнес туризма във всичките му аспекти. Ние предлагаме цялостни решения за корпоративно обслужване на малки и големи компании.

За повече информация за нашите корпоративни услуги може да погледнете тук.

Удостоверение за регистрация  

 

 

 

Политика на поверителност на данните

 

От 25 май в Република България започва да се прилага Общ регламент за защита на данните (ОРЗД). Целта на ОРЗД е да защити личните данни, да гарантира сигурността им и да предотврати злоупотреби с тях.

Данни за Администратора: АБ Травел ООД    ЕИК  103932402

Местоположение: гр. Варна     Държава: България

Адрес на управление: ул.“ Иван Вазов“7

Адрес за кореспонденция: Варна, ул.“Иван вазов“7

тел: (052) 65 15 30  факс: (052) 65 15 40  мобилен: 0887 370 316

e-mail: office@abtravelbg.com

Работно време: 09.30ч - 18.00ч.

Почивни дни: събота и неделя

В АБ Травел ООД осъзнаваме отговорността и задължението си да обработваме личните данни по подходящ начин, съответстващ на приложимото законодателство за защита на личните данни. За нас доверието и сигурността на клиентите ни е от първостепенно значение, затова обръщаме сериозно внимание на защитата на личните Ви данни.

АБ Травел ООД събира единствено данните на лица, необходими за извършване на предлаганата туристическа услуга и ги пази отговорно и законосъобразно. Обработването на лични данни е необходимо за спазване на законовото ни задължение. Законът ни задължава да обработваме данните ви за целите на туристическото Ви пътуване- издаването на туристически ваучер за хотелско настаняване и други допълнителни туристически услуги-екскурзии, трансфери, рент-а-кар и др., издаване на самолетни билети и /или свързани с тях услуги, медицински застраховки при пътуване .

При изпълнение на нашите задължения, ние спазваме изискванията на следните нормативни документи: Закон за туризма, Конвенция за международно гражданско въздухоплаване, Закон за гражданското въздухоплаване, Закон за задълженията и договорите, ТЗ, регулации на Международната асоциация за въздушен транспорт (ИАТА), Международна конвенция за превоз на пътници и багаж по железници (СIV), Международна конвенция за железопътни превози (CОТIF), Регламент (ЕС) № 1177/2010, Регламент (ЕО) № 261/2004, Регламент (ЕО) № 2006/2004 и др. По Кодекса за застраховането, за да сключим медицинска застраховка във връзка с Ваше пътуване и/или да обявим настъпило събитие пред застрахователя . По ДОПК и ЗДДС за целите на данъчното облагане (при издаване на фактури) По Закона за гражданската регистрация (задължителната хотелска регистрация в мястото, в което ще отседнете).

 

Основните принципи за защита на личните данни, които спазваме:

 1. Прозрачност относно начина, по който спазваме приложимото законодателство за защита на личните данни;
 2. Ограничаваме събирането и обработката на лични данни до необходимия минимум;
 3. Обработваме (чувствителни) лични данни, само ако е налице правно основание за това;
 4. Събираме, обработваме и съхраняваме данни за физически лица, ограничени до постигане на целта на обработката;
 5. Информираме субектите на данни какви лични данни събираме за тях и как ще се използват тези данни;
 6. Третираме личните данни като строго поверителни и предприемаме подходящи технически и организационни мерки за сигурност за защита на личните данни срещу загуба или незаконна обработка;
 7. Съхраняваме лични данни само толкова дълго, колкото е необходимо, за да изпълним целите, за които са събрани, или изискват нормативните разпоредби;
 8. Ако осъществяваната от нас дейност по обработка на лични данни може да представлява висок риск за правата и свободите на лицата, ще извършим оценка на въздействието на защитата на данните и, ако е необходимо, ще предприемем подходящи мерки за сигурност;
 9. Нашите системи и процеси поддържат защита на личните данни, като периодично проверяваме дали същите са в изправност и работят по предназначение;
 10. Когато възлагаме обработка на лични данни на трети лица, сключваме с тях договори, съдържащи задължения за защита на тези данни.

 

Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите в нашите офиси 

Rent a Car

Хотели в цял свят