Начало » Туристически услуги

Туристически услуги

Пътувания в чужбина

Хотелско настаняване в цял свят

Благодарение на директния достъп до хотелски резервационни системи, както и надеждните си чуждестранни партньори можем да предложим на своите клиенти богат избор от хотели на преференциални цени.

Индивидуални екскурзии

За да улесним Вашето пътуване ние ще подготвим целия пакет услуги – транспорт, хотел, трансфер, екскурзии изцяло в съответствие с Вашите лични предпочитания.

Ваканции и почивки

За да Ви спестим време и усилия ще проучим за Вас всички оферти за дестинацията, която сте избрали и ще Ви предложим програма, която съответства на Вашите изисквания за качество и цена.

Самолетни резервации

Това е неделима част от комплексната услуга, която предоставяме. Ще Ви предложим вариантност на пътуването, за да Ви спестим време и средства.

Пътувания в България

Хотелско настаняване в страната и морските курорти

Поради локацията на нашия офис в морската столица на България – Варна, наш приоритет е настаняването в морските ни курорти, особено по Северното Черноморие: Златни пясъци, Свети Константин, Албена. Разполагаме с преференциалните цени на нашите постоянни партньори, актуални промоции и пакетни оферти. Предлагаме също и селекция от хотели във вътрешността на страната, планинските и балнеоложките ни курорти.

Ваканции и почивки в страната

През последните години в България се построиха много нови хотелски комплекси, развиха се и алтернативните форми на стандартния рекреативен туризъм, като селският туризъм и еко-туризма. Стремим се да съобразим нашето предлагане с най-новите тенденции на вътрешния пазар.

Бизнес туризъм, организация на различни корпоративни събития-конференции, семинари, работни срещи и др.

АБ Травел се специализира в развитието на бизнес туризма в различните му аспекти:

  • организация на конгреси, конференциия семинари, симпозиуми, фирмени презентации, обучения, курсове в България.
  • информация за конгреси и международни панаири в чужбина, организация на индивидуални и групови пътувания, съпътстваща програма.
  • фирмени наградни пътувания-инсентив в България и чужбина.

 

Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел . Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на АБ Травел

Rent a Car

Хотели в цял свят