Разпродажба!

Летен уикенд в Будапеща с директен полет от Бургас

САМОЛЕТНА ПРОГРАМА

Летен уикенд в Будапеща

с директен полет от Бургас

Дати:

16-19 юни 2023

07-10 юли 2023

• Дестинация: Прага
• Тръгване от: Варна
• Маршрут: Бургас – Будапеща – Бургас
• Дни: 4
• Нощувки: 3
• Транспорт: самолет

 

лв.870.00 лв.780.00

Описание

Будапеща е отлична както за разходка, така и за вълнуващи преживявания. Река Дунав минава точно през сърцето на унгарската столица. Няма значение дали се движите из криволичещите улички от страната на Буда или сте по булевардите от XIX в. от страната на Пеща. На всеки заинтересуван от история ще му е трудно да стои далеч от Буда, където дворецът ви потапя в средновековната атмосфера на Будапеща. Пазарните маниаци много бързо ще бъдат привлечени от другата страна на реката, където магазините и нощния живот се борят за вниманието на всички.

Промо цена хотел кат. 4* от 399 евро/780 лева

за ранни записвания /валидна за ограничен брой места, до тяхното изчерпване/

Цената включва:

 • Самолетен билет Бургас – Будапеща – Бургас с вкл.малък ръчен багаж 40/30/20 см
 • 3 нощувки на база нощувка със закуска в хотел 4*
 • трансфери летище – хотел – летище /при мин.6 души/
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро/с Assistance/;

Цената НЕ включва:

 • Трансфер от Варна до/от Летище Бургас и обратно;
 • Екскурзии по желание според програмата ;
 • Чекиран багаж 10 или 20 кг-цената се препотвърждава
 • Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.;
 • Местата в самолета се разпределят автоматично от авиокомпанията и не гарантираме за определени места. Може да направите своя избор предварително срещу доплащане, за да си гарантирате съседни седалки в полета.
 • Застраховка „Отмяна на пътуване“-за повече информация в офиса

Полетно разписание:

‎16 юни Бургас – Будапеща 15:10 – 15:50 (W6 2480 )

19 юни Будапеща – Бургас 11:55 – 14:30 (W6 2479 )

 

Примерна програма:

Първи ден

Полет от Бургас в 15.10, пристигане в Будапеща в 15.50.Трансфер до избрания хотел и настаняване. Време за разходка и възможност за вечеря  в  един от най-известните ресторанти със средновековна атмосфера. http://www.sirlancelot.hu /предварителните резервации са задължителни/

Нощувка.

Втори ден

Закуска. Свободно време за разходка или

Възможност  за обиколка на Будапеща с лицензиран екскурзовод  на български език:

/срещу доплащане от 30 евро, при мин. 6 рах, цената вкл. услугите на екскурзовода, ползва се общ.транспорт, който се заплаща допълнително/.

Протича по следния начин: продължителност около 4 часа – обиколка на Будапеща, като клиентите ползуват карта за градски транспорт, а на места се движим пеш:

Пеща, част от световното историческо и културно наследство на ЮНЕСКО: Площада на Героите /-един от най-забележителните площади в Будапеща. Разположен е в края на бул. Андраши, близо до Градския парк. От двете страни на площада има две големи сгради – Музея на изящните изкуства отляво и Изложбената зала отдясно/, Крепостта Вайдахуняд, Градският парк със световноизвестната минерална баня Сечени.

-Буда, част от световното историческо и културно наследство на ЮНЕСКО: Будайската средновековна крепост, Църквата Матяш (външно разглеждане), Рибарските кули, фантастична панорама към Дунава, Парламента, всички мостове и т.н. Пеща, Базиликата Свети Ищван, най-голямата църква в Будапеща.

Нощувка

Трети  ден

Закуска. Свободно време за разходка.

Може да посетите остров Маргарет. Площта му е почти 1кв. км. Той се намира по средата на река Дунав, в централната част на града Будапеща.  Островът е покрит почти изцяло с паркове и е популярна дестинация за разходки и спорт на местните. До острова може да се стигне и пеша по един от двата моста, които  го свързват със сушата. На острова могат да се открият и останки от стар храм, както и минерални бани. Днешният  му облик  е образуван от сливането на три отделни острова.  

Четвърти ден

Трансфер за  полета в  11:55ч. от летище Будапеща за Бургас. Кацане в  14:30ч в Бургас. Самостоятелно транспортиране до Варна /при формиране на група, осигуряване на трансфер  срещу  допълнително заплащане/.

 • Програмата е примерна и подлежи на промяна.

Примерни хотел 4*- Marmara Design Hotel или подобен

*хотелите са централно разположени на пешеходно разстояние от центъра;

подбрани оптимално съотношение качество-местоположение, удобства.

Необходими документи: валидни лична карта или задграничен паспорт;

– За деца до 18 г., придружавани от близък  или  само от един родител се изисква нотариално заверено пълномощно от родителите или непътуващия родител

Условия за записване:

Цената на пакета се препотвърждава със самолетната  резервация.

Резервации: Записването  за пътуване става  в писмен вид с необходимата информация за туристите (трите имена по задграничен паспорт/лична карта (моля посочвайте типа документ), изписани на латиница, ЕГН и No и валидност на паспорт/лична карта) .

Резервацията  се счита за напълно потвърдена след заплащане на депозит в размер на  50% от  цената.